"Urs panda aşezat - 40.153 lei". Clotilde Armand a prezentat "investiţiile" fostei conduceri ADP Sector 1

Urs panda somnoros - 14.500 lei, urs panda mâncând - 14.500 lei, urs mare în picioare - 38.000 lei şi urs panda aşezat (mâncând) - 40.153 lei sunt printre investiţiile realizate de fosta conducere de la Administraţia Domeniului Public Sector 1, spune primarul sectorului 1 Clotilde Armand.

10298 afișări
Imaginea articolului "Urs panda aşezat - 40.153 lei". Clotilde Armand a prezentat "investiţiile" fostei conduceri ADP Sector 1

Clotilde Armand enumeră investiţii ale fostei conduceri ADP Sector 1: urs panda aşezat - 40.153 lei

Este vorba de o serie de elemente decorative pentru spaţiile verzi. „Aşa arată câteva din 'investiţiile' realizate de fosta conducere de la Administraţia Domeniului Public Sector 1. De asta este importantă reorganizarea. Să nu mai achiziţionăm 'urşi panda somnoroşi' la preţuri astronomice şi să ne ocupăm cu adevărat de spaţiile verzi şi domeniul public”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici