Ursula von der Leyen, ANUNŢ despre vaccinul anti-Covid 19: Mâine, Comisia Europeană va autoriza un contract pentru 300 de milioane de doze

  • Ursula von der Leyen, a anunţat că mâine va autoriza un contract pentru până la 300 de milioane de doze de vaccin.
  • Anunţul a venit la o zi după ce cele două companii au declarat că vaccinul lor experimental are o eficienţă de peste 90%.
  • Von der Leyen: ”Mâine, Comisia Europeană va autoriza un contract pentru până la 300 de milioane de doze de vaccin BioNTech & Pfizer.”
2867 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen, ANUNŢ despre vaccinul anti-Covid 19: Mâine, Comisia Europeană va autoriza un contract pentru 300 de milioane de doze

Profimedia

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat că mâine va autoriza un contract pentru până la 300 de milioane de doze de vaccin dezvoltat de compania germană BioNTech şi cea americană Pfizer. Acesta este cel mai promiţător vaccin de până acum. 
 
Lucrăm neobosit pentru a asigura doze de potenţiale vaccinuri împotriva coronavirusului. Mâine, Comisia Europeană va autoriza un contract pentru până la 300 de milioane de doze de vaccin BioNTech & Pfizer, cel mai promiţător de până acum.
Acesta este al patrulea contract. Vor urma mai multe,” a scris Ursula von der Leyen pe Twitter.
Anunţul a venit la o zi după ce cele două companii au declarat că vaccinul lor experimental are o eficienţă de peste 90%.
 
”Odată ce acest vaccin devine disponibil, planul nostru este să îl implementăm rapid, peste tot în Europa. Acesta va fi al patrulea contract cu o companie farmaceutică pentru a cumpăra vaccinuri. Şi vor veni mai multe. Pentru că trebuie să avem un portofoliu larg de vaccinuri bazate pe diferite tehnologii.
 
Am început deja să lucrăm cu statele membre pentru a pregăti campanii naţionale de vaccinare.
 
Aproape am ajuns. Între timp, să fim prudenţi şi să rămânem în siguranţă,” a adăugat von der Leyen.
 
Comisia Europeană negociază cu producătorii de vaccinuri în numele statelor UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici