Ursula von der Leyen despre tulpina Omicron: Vaccinul trebuie adaptat la noile variante

  • Ursula von der Leyen şi-a exprimat îngrijorarea în ceea ce priveşte noua variantă COVID.
  • Preşedinta Comisiei Europene a făcut o serie de anunţuri legate de măsurile propuse pentru a evita răspândirea virusului.
1355 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen despre tulpina Omicron: Vaccinul trebuie adaptat la noile variante

Ursula von der Leyen despre tulpina Omicron: Vaccinul trebuie adaptat la noile variante

„Comisia Europeană va propune, în strânsă coordonare cu statele membre, activarea „frânei de urgenţă” pentru a opri călătoriile aeriene din regiunea sud-africană din cauza variantei de îngrijorare B.1.1.529”, a scris von der Leyen, vineri, pe Twitter.

Aceasta a mai spus că veştile despre noua variantă COVID sunt foarte îngrijorătoare.

„Am vorbit astăzi cu oameni de ştiinţă şi cu producători de vaccinuri. Aceştia împărtăşesc această îngrijorare. Vă rugăm să vă vaccinaţi cât mai curând posibil, dacă nu aţi făcut-o încă. Şi urmaţi regulile cunoscute pentru a vă proteja”, a declarat Ursula von der Leyen în timpul discursului său.

Contractele Uniunii Europene cu producătorii precizează că vaccinul trebuie să fie adaptat imediat la noile variante pe măsură ce acestea apar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici