USR şi PLUS sprijină candidatura lui Liviu Popescu la Societatea Română de Radiodifuziune

Birourile Naţionale ale USR şi PLUS au decis, duminică, să sprijine candidatura lui Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune.

1710 afișări
Imaginea articolului USR şi PLUS sprijină candidatura lui Liviu Popescu la Societatea Română de Radiodifuziune

Societatea Română de Radiodifuziune

Conform unui comunicat transmis de USR PLUS, decizia a fost luată în urma unei competiţii deschise.

„Mandatul domnului Popescu va fi acela de a întări misiunea publică a radioului de stat atât din punct de vedere administrativ şi managerial, cât şi din punct de vedere editorial, astfel încât categorii cât mai largi de public să se simtă reprezentate în producţia SRR. Eforturile sale vor viza inclusiv adaptarea rapidă a producţiei SRR la mediile digitale”, se arată în comunicat.

Liviu Popescu a lucrat în mai multe redacţii relevante.

Comisiile de cultură ale Parlamentului vor audia săptămâna viitoare candidaţii pentru posturile interimare de conducere ale SRR şi SRTV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici