Vacanţe în Grecia, în sezonul estival 2021. Plajele private se redeschid într-una din destinaţiile turistice îndrăgite de români

  • Grecia redeschide plajele private începând de azi
  • Muzeele se vor deschide şi ele în Grecia de pe 14 mai
  • Cinematografele în aer liber şi teatrele se vor redeschide de pe 21, respectiv 28 mai
  • În Judeţul Constanţa incidenţa a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori
  • Litoralul românesc are liber la spectacole, concerte şi festivaluri în aer liber
4359 afișări
Imaginea articolului Vacanţe în Grecia, în sezonul estival 2021. Plajele private se redeschid într-una din destinaţiile turistice îndrăgite de români

Vacanţe în Grecia, în sezonul estival 2021. Plajele private se redeschid

Grecia îi aşteaptă pe turişti cu braţele deschide de pe 15 mai. Plajele private se redeschid de astăzi, iar muzeele de săptămâna viitoare. Anunţul a fost făcut de către oficialii eleni din domeniul sănătăţii. 

Cum se pregăteşte Grecia pentru deschiderea sezonului estival

Pe lângă veştile despre redeschiderea plajelor şi a muzeelor, turiştii mai trebuie să ştie că vor putea intra în incinta cinematografelor amenajate în aer liber începând cu 21 mai. Acestea vor avea, însă, o capacitate redusă, iar teatrele se vor deschide la finalul lunii, pe 28 mai. 
 
Cu toate că din luna aprilie guvernul de la Atena a început să relaxeze măsurile restrictive impuse în toamnă, premiţînd redeschiderea majorităţii magazinelor, profesioniştii din turism nu se aşteaptă la un val masiv de turişti străini până în luna iulie. 

Fără carantină la intrarea în Grecia pentru cetăţenii UE vaccinaţi sau testaţi

Obligaţia carantinării a fost ridicată pentru călătorii vaccinaţi sau testaţi din ţările Europene dar şi din alte ţări precum Regatul Unit sau Statele Unite. 

Situaţia pe litoralul românesc

Veşti bune: incidenţa a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori în Constanţa, aşa că avem verde la festivaluri sau spectacole în aer liber. Bineînţeles, cu respectarea distanţării, purtarea măştii şi capacitatea maximă de 300 de persoane. 
 
Odată cu această scădere a indicelui de infectare, restaurantele de pe litoral se vor deschide la interior într-o proporţie de 50%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici