Vaccinurile Pfizer şi AstraZeneca sunt eficiente împotriva tulpinii Delta a coronavirusului STUDIU

  • Studiu: Varianta Delta a coronavirusului poate fi neutralizată dacă persoanele s-au imunizat cu schema completă a serurilor Pfizer-BionTech şi AstraZeneca-Universitatea Oxford.
  • 35 de persoane infectate cu varianta indiană a SARS-CoV-2 au fost depistate în România.
1298 afișări
Imaginea articolului Vaccinurile Pfizer şi AstraZeneca sunt eficiente împotriva tulpinii Delta a coronavirusului STUDIU

Vaccinurile Pfizer şi AstraZeneca sunt eficiente împotriva tulpinii Delta a coronavirusului STUDIU

Secretarul de stat Andrei Baciu, vicepreşedintele CNCAV, a anunţat, pe Facebook, că un studiu britanic publicat în revista medicală „The Lancet” arată că persoanele imunizate în schemă completă cu serurile Pfizer-BionTech şi AstraZeneca-Universitatea Oxford au dezvoltat anticorpi capabili să neutralizeze varianta Delta a noului coronavirus. 

De asemenea, Andrei Baciu a precizat că, în România, au fost depistate deja 35 de persoane infectate cu varianta indiană a SARS-CoV-2.

„Vaccinurile ne protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV2! Un studiu britanic publicat în revista medicală «The Lancet» arată că persoanele imunizate (schemă completă) cu serurile Pfizer/BioNTech şi Oxford/AstraZeneca au dezvoltat anticorpi capabili să neutralizeze varianta Delta (India) a noului coronavirus. Este important că organismul produce anticorpii necesari şi recunoaşte această mutaţie a coronavirusului. Din păcate, în România sunt deja 35 de persoane infectate cu varianta Delta a tulpinii virale SARS-Cov2. (…) Nu mai sta pe gânduri! Vaccinează-te!”, a scris Andrei Baciu, luni, pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici