Val de căldură peste Bucureşti: Capitala se topeşte la 36 de grade

Valul de căldură se menţine în Capitală până marţi, avertizează meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), care spun că vor fi atinse şi chiar depăşite temperaturi de 35 - 36 de grade.

1660 afișări
Imaginea articolului Val de căldură peste Bucureşti: Capitala se topeşte la 36 de grade

Val de căldură peste Bucureşti: Capitala se topeşte la 36 de grade

Potrivit ANM, valul de căldura se va menţine, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru fenomene asociate instabilităţii atmosferice va fi redusă.

Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi de 35 - 36 de grade, iar cele minime de 18 - 21 de grade.

Prognoza este realizată pentru perioada 3 - 5 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
căldură,
capitală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici