Val de violenţe împotriva animalelor. Un bărbat a spânzurat un câine ca să se răzbune pe concubină / Poliţia a deschis o anchetă

Un bărbat din judeţul Vrancea a spânzurat un câine şi a distrus o casă ca să se răzbune pe concubina sa care l-a ameninţat că-l părăseşte. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1107 afișări
Imaginea articolului Val de violenţe împotriva animalelor. Un bărbat a spânzurat un câine ca să se răzbune pe concubină / Poliţia a deschis o anchetă

Sursa FOTO: Profimedia Images

Scandalul a început între cei doi iubiţi în prima săptămână a anului, în comuna Moviliţa. Atunci, bărbatul s-a enervat foarte tare deoarece femeia de 59 de ani a plecat de acasă, la copiii ei.

Potrivit poliţiştilor, femeia s-a întors după aproximativ o săptămână şi a găsit casa răvăşită şi animalul spânzurat de gard.

Ea a fost cea care a anunţat poliţia, care în scurt timp a reuşit să-l identifice pe autorul faptelor, respectiv pe concubinul femeii.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal, fiind cercetat pentru ameninţare, distrugere, violare de domiciliu şi uciderea animalelor fără drept. Ultima infracţiune se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici