Vâlcea: Drumul spre mănăstirea Frăsinei a crăpat din cauza ploilor abundente

Un drum judeţean din Vâlcea, care asigura accesul spre mănăstirea Frăsinei, a crăpat din cauza ploilor abundente din ultimele zile. Poliţiştii au instituit restricţii de trafic.

272 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Drumul spre mănăstirea Frăsinei a crăpat din cauza ploilor abundente

ViperDex, Wikipedia Commons

Potrivit IPJ Vâlcea, este vorba de DJ 658. La km 12+250m, pe raza localităţii Muereasca, partea carosabilă s-a tasat şi s-a deplasat, ca urmare a precipitaţiilor abundente, devenind impracticabilă pe sensul dinspre mănăstirea Frăsinei.

Poliţiştii au anunţat că în zonă va fi instituită o restricţie de tonaj care se va aplica maşinilor de peste 7,5 tone, se va limita viteza la 30 km/h şi se vor monta indicatoare „Drum cu denivelări”.

Conform poliţiştilor, instituirea restricţiilor de circulaţie va fi luată până la finalizarea lucrărilor de consolidare şi reluarea în condiţii de siguranţa a traficului rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drum judeţean,
ploi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici