Vâlcea: Linie ferată închisă din cauza unei alunecări de teren

O linie de cale ferată destinată transportului de mărfuri s-a surpat, duminică seara, pe câţiva metri, în zona localităţii vâlcene Berbeşti, traficul feroviar în zonă fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

167 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Linie ferată închisă din cauza unei alunecări de teren

Vâlcea: Linie ferată închisă din cauza unei alunecări de teren

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că linia ferată a fost afectată de alunecări de teren.

„În comuna Berbeşti, urmare a alunecării terenului, a fost afectat transonul de cale ferată între km. 34 +300 şi 34+315. Drept consecinţă a fost întrerupt traficul feroviar - transport marfă. În cursul zilei de mâine (luni - n.r.) se va interveni pentru remediere”, a afirmat reprezentantul ISU Vâlcea.

El a adăugat că, în judeţ, sunt monitorizate mai multe alunecări de teren survenite în ultimă vreme, însă în niciunul dintre cazuri nu se impune evacuarea persoanelor sau bunurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici