Vâlcea: Pasagerii şi şoferul unui microbuz, răniţi după ce vehiculul a fost acroşat de un TIR

Trei pasageri şi şoferul unui microbuz, care efectua curse între Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti, au fost răniţi, vineri dimineaţa, după ce vehiculul a fost acroşat de un TIR care a derapat, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Bujoreni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

245 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Pasagerii şi şoferul unui microbuz, răniţi după ce vehiculul a fost acroşat de un TIR

Vâlcea: Pasagerii şi şoferul unui microbuz, răniţi după ce vehiculul a fost acroşat de un TIR

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, de către conducătorul TIR-ului, la condiţiile de carosabil umed, într-o curbă periculoasă. Semiremorca TIR-ului a derapat şi a acroşat microbuzul, care a ajuns în afara carosabilului.

În urma impactului, cele patru persoane care se aflau în microbuz, respectiv şoferul şi trei pasageri, au fost rănite, una ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

„Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 7, kilometru 181 + 200, în comuna Bujoreni, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi meteo curbă deosebit de periculoasă şi ploaie. Semiremorca unui TIR a derapat ca urmare a neadaptării vitezei de deplasare şi a acroşat autobuzul. Şoferul şi trei pasageri au fost răniţi, dar doar o singură persoană a ajuns la spital cu escoriaţii la picior”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

Poliţiştii au deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici