Vâlcea: Restricţii de trafic pe DN 7 din cauza unor lucrări

Autorităţile anunţă că au fost instituite restricţii de trafic pe mai multe porţiuni ale Drumului Naţional 7 din judeţul Vâlcea. Marţi, administratorii drumului fac reparaţii, curăţă şanţurile şi îndepărtează resturile aduse pe şosea de viituri.

356 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Restricţii de trafic pe DN 7 din cauza unor lucrări

Vâlcea: Restricţii de trafic pe DN 7 din cauza unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române marţi, între orele 08.00 şi 16.00, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în mai multe localităţi din judeţul Vâlcea au loc lucrări şi au fost impuse restricţii de trafic.

Se lucrează între „kilometrii 163+300 metri - 163+600 metri, pe raza localităţii Mălureni - reparaţii pod, kilometrii 182 – 183, pe raza localităţii Lunca - decolmatare şanţuri şi kilometrii 235+400 metri - km 235+800 metri, pe raza localităţii Raul Vadului - îndepărtare viituri şi decolmatare şanţ”, anunţă poliţiştii.

În locurile menţionate, circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ, dirijată fiind cu piloţi de trafic. Poliţiştii le recomandă şoferilor să reducă viteza în zona lucrărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici