Vâlcea: Trafic blocat pe DN 7, după ce un tir încărcat cu mase plastice s-a răsturnat

Traficul rutier pe DN 7 este blocat, sâmbătă seară, în zona localităţii Racoviţa din judeţul Vâlcea, după ce un autotren încărcat cu mase plastice s-a răsturnat, iar o parte din marfă s-a împrăştiat pe şosea.

165 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Trafic blocat pe DN 7, după ce un tir încărcat cu mase plastice s-a răsturnat

Vâlcea: Trafic blocat pe DN 7, după ce un tir încărcat cu mase plastice s-a răsturnat (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Accidentul a avut loc la kilometrul 212 al DN 7, după ce şoferul turc al unui autotren a pierdut controlul volanului pe o porţiune de carosabil acoperită cu zăpadă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Autotrenul, care este înmatriculat în Germania şi era încărcat cu mase plastice şi cauciucuri, s-a răsturnat pe şosea, iar o parte din marfă s-a împrăştiat pe şosea.

La faţa locului au ajuns poliţişti, pompieri şi echipaje SMURD, însă nu a fost necesară intervenţia acestora deoarece şoferul nu a fost rănit.

Conform sursei citate, la faţa locului este aşteptată o macara care să ridice tirul de pe şosea, în timp ce drumarii încearcă să îndepărteze marfa împrăştiată pe şosea.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este complet blocat, coloanele de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri pe ambele sensuri. Poliţia estimează că tirul va fi ridicat de pe şosea în aproximativ o oră, astfel încât traficul să poată fi reluat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici