Valea Prahovei, sufocată de automobile. Trafic intens spre staţiuni

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, iar pe unele sectoare, pe Valea Prahovei s-au format coloane de maşini, pentru că mulţi români se îndreaptă spre staţiunile montane.

855 afișări
Imaginea articolului Valea Prahovei, sufocată de automobile. Trafic intens spre staţiuni

Valea Prahovei, sufocată de automobile. Trafic intens spre staţiuni

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri seara se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Braşov-Ploieşti.

Asttfel, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti: se circulă intens către Braşov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A - km. 60 şi Strejnicu-km. 61+500 de metri, dar şi pe tronsonul kilometric 64 - 66+500 de metri. În Comarnic s-a format coloană în mişcare pe direcţia Bucureşti-Braşov, de la km. 103+500 (Nistoreşti) până la km. 106 (Comarnic). În Sinaia etse trafic intens, dar fără coloane, iar în Buşteni: pe sensul de mers Ploieşti către Braşov este înregistrată coloană în mişcare de la km. 128 (loc. Poiana Ţapului) până la km.130 (loc.Buşteni).

Poliţiştii sunt în zonă pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere, poliţiştii spun că trebuie planificate din timp călătoriile şi luate în considerare a rutele alternative.

În zona montană sunt semnalate precipitaţii sub formă de lapoviţă, carosabilul fiind parţial umed.

Totodată, vineri seara, se circulă în condiţii de ninsoare cu depunerea unui strat subţire de zăpadă în judeţul Mehedinţi, în localităţile Siroca, Cireşu, Godeanu şi Podeni. De asemenea, ninge uşor în localitatea Rânca, judeţul Gorj, pe DN 67C, petronsonul kilometric 24 – 36, însă fără depuneri pe carosabil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
braşov,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici