Valentin Stan, la Marius Tucă Show, despre cei peste 3 milioane şi jumătate de pacienţi cronici, victime colaterale COVID-19. ,,De ce se închid spitale? De ce nu poţi să tratezi şi patologiile cronice?

243 afișări
Imaginea articolului Valentin Stan, la Marius Tucă Show, despre cei peste 3 milioane şi jumătate de pacienţi cronici, victime colaterale COVID-19. ,,De ce se închid spitale? De ce nu poţi să tratezi şi patologiile cronice?

Valentin Stan, la Marius Tucă Show, despre cei peste 3 milioane şi jumătate de pacienţi cronici, victime colaterale COVID-19. ,,De ce se închid spitale? De ce nu poţi să tratezi şi patologiile cronice?

V. Stan: De ce se închid spitale? De ce nu poţi să tratezi şi patologiile cronice, în timp ce te ocupi de această gripă sezonieră?
 
Valentin Stan vorbeşte şi despre strigătul disperat al lui Cezar Irimia, preşedintele Asociaţiei Bolnavilor de Cancer, bolnavi uitaţi în această perioadă şi privaţi de tratamente
 
V. Stan: Ordinele lui Arafat au panicat România!
 
Invitat în emisiunea Marius Tucă Show, analistul politic Valentin Stan dezbate împreună cu Marius Tucă deciziile luate de guvernanţi – de la starea de urgenţă la cea de alertă, la măsurile de relaxare, culminând în aceste zile cu creşterea numărului de infectări – pe fondul epidemiei COVID 19, dar şi repercusiunile pe care le-a avut toată această perioadă pentru bolnavii cronicii, privaţi de internări şi de tratamente corecte.
 
În timp ce guvernanţii noştri au luat, încă de la bun început,  măsuri restrictive în ceea ce priveşte epidemia, Valentin Stan susţine că lipsa unor politici sanitare coerente i-a lăsat pe cei peste 3 milioane şi jumătate de pacienţi cronici fără îngrijire medicală adecvată bolii lor.
 
Ce facem cu cei care suferă şi de alte afecţiuni? 
 
Valentin Stan vorbeşte şi despre strigătul disperat al lui Cezar Irimia, preşedintele Asociaţiei Bolnavilor de Cancer, care susţine că bolnavii de cancer sunt victime colaterale ale covidului şi că această boală nu aşteaptă măsurile de relaxare pentru deschiderea spitalelor.
 
 
,,De ce se închid spitale? De ce nu poţi să tratezi patologiile cronice, în timp ce te ocupi de această gripă mai sezonieră decât gripa sezonieră care este COVID-19? (…) Domnul Borcean (n.r – preşedintele Colegiului Medicilor  din România) spune că s-a murit mai mult de infarct, s-a murit de ocluzii, afecţiuni cronice care nu s-au mai tratat. El mai spune ca au murit pentru ca au venit prea târziu. (…) Ordinele lui Arafat nu că au speriat, au panicat România”, explică Valentin Stan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici