Valentin Stan: O paradă militară doar pentru Klaus Iohannis

  • Pagina web a preşedinţiei poate fi comparată cu cea a unui star rock sau actor de cinema
  • Fotografiile de 1 decembrie cu Klaus Iohannis par a fi momente regizate de film
  • Valentin Stan: Klaus Iohannis a folosit Ziua Naţională pentru platforma sa egocentristă
1875 afișări
Imaginea articolului Valentin Stan: O paradă militară doar pentru Klaus Iohannis

Valentin Stan: O paradă militară doar pentru Klaus Iohannis

Ziua Naţională a trecut, dar rămân pentru istorie fotografiile. Îţi arăt acum câteva de pe pagina web oficială a preşedinţiei. Ce zici, seamănă Klaus Iohannis cu un star rock sau actor de cinema?! Momentele suprinse de fotograf nu te duc cu gândul la faptul că au fost regizate pentru un film, iar parada militară a fost doar un decor pentru preşedinte?! Analistul Valentin Stan spune că Iohannis a folosit Ziua Naţională pentru platforma sa egocentristă. 

Valentin Stan, analist politic: Vedem în felul acesta esenţa mandatului său. Un mandat departe de cetăţeni, un mandat în care momentele istoriei naţionale sunt anexate pentru o propagandă ieftină. Ideea de a face o sărbătoare naţională doar pentru platforma ta egocentristă, doar pentru a fi tu salutat de garda de onoare în condiţiile în care grămezi de haidamaci în uniformă sunt puşi în jurul ceremoniei să ţină oamenii la distanţă. S-a ajuns până acolo, încât liberalii nu au avut voie să iasă din casă!

Valentin Stan compară tradiţia noastră de a face paradă militară cu cea din Franţa şi Rusia, unde nu a fost anulat ceremonialul în pandemie.

Valentin Stan, analist politic: Toate astea vorbesc de la sine despre caracterul factice al unui trai pe care locatarul de la Cotroceni l-a impus naţiunii. Traiul personajului fără egal, traiul personajului fără pereche, traiul neasimuitului, inegalabilului, aşa cum îi cântă în cor osanale toţi apropiaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici