Valentine's Day în Sibiu: Concerte, căsătorii de o zi şi cine romantice

Restaurantele, cluburile şi hotelurile din Sibiu s-au întrecut în oferte pentru Ziua Îndrăgostiţilor, participanţii având posibilitatea să asculte diferite trupe româneşti, să se căsătorească pentru o zi sau să mănânce într-o atmosferă romantică, primind şampania din partea casei.

1134 afișări
Imaginea articolului Valentine's Day în Sibiu: Concerte, căsătorii de o zi şi cine romantice

Valentine's Day în Sibiu: Concerte, căsătorii de o zi şi cine romantice (Imagine: Shutterstock)

De Ziua Îndrăgostiţilor, aproape toate restaurantele, cluburile, hotelurile şi multe dintre magazinele din municipiul Sibiu au oferte speciale pentru îndrăgostiţi şi le pun acestora la dispoziţie şampanie şi cocktail-uri gratuite, invitaţii personalizate la o cină romantică, meniuri speciale, concerte cu diferite trupe şi chiar un inel de logodnă.

La Shopping City Sibiu petrecerea începe, într-o atmosferă pariziană, cu oficierea unor căsătorii de probă, valabile 24 de ore. "Cuplurile se vor putea căsători pentru o zi, într-o atmosferă pariziană, şi vor putea admira colecţii de lenjerie intimă, într-o prezentare de modă inedită", au anunţat organizatorii, pe site-ul lor.

Aceştia promit "premii instant" pentru cei mai norocoşi dintre participanţi, dar şi un concert cu Andra, la care intrarea este gratuită.

Tot un concert este şi punctul principal de atracţie în Vintage Pub Sibiu, unde va avea loc "Valentine’s Day Love Party", atmosfera fiind întreţinută de G Brothers, prima formaţie care a concertat în local. Aici organizatorii promit distracţie multă, dar şi cocktail-uri gratuite pentru toate doamnele şi domnişoarele care intră în local.

Hotelurile de patru şi cinci stele din oraş, care deţin restaurante diferite, săli de fitness sau centre SPA au şi ele oferte pentru îndrăgostiţi.

La Hotel Hilton, singura unitate de cinci stele din municipiul Sibiu, pachetul special de Ziua Îndrăgostiţilor costă 209 euro pentru un cuplu şi constă în două nopţi de cazare, şampanie în cameră, reducere de 25 la sută la oricare dintre restaurantele hotelului, masaj de relaxare şi acces gratuit la centrul SPA.

La Hotel Ramada, îndrăgostiţii au două pachete speciale pentru 14 februarie. Primul dintre acestea costă 39 de euro pentru două persoane şi include cină romantică, şampanie de întâmpinare şi câte un cocktail gratuit, atmosferă asigurată de DJ şi participarea la o tombolă al cărei premiu este o noapte în Apartamentul Prezidenţial. Cel de-al doilea pachet costă 159 de euro şi cuprinde două nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, acces gratuit la sala de fitness a hotelului şi cină romantică de Ziua Îndrăgostiţilor, cu meniu exclusivist.

La hotelul de patru stele Continental Forum, îndrăgostiţii au mai multe variante la alegere, preţul acestora variind între 140 de lei pentru o cină romantică şi 580 de lei pe zi pentru două persoane, pachetul incluzând cazare, mic dejun în cameră, cină romantică,15 la sută reducere la bistroul hotelului, terapie de cuplu la centrul SPA, dar şi şampanie şi ciocolată din partea casei. Continental Forum organizează şi o tombolă, premiul fiind un inel de logodnă.

Magazinele din oraş au venit, de asemenea, cu oferte speciale plecând de la jucării de pluş, inimioare şi până la bijuterii şi haine de firmă.

Muzeul Naţional Brukenthal s-a raliat acestei sărbători şi a programat special pentru Ziua Îndrăgostiţilor vernisajul unei expoziţii intitulate "Luna de/in Miere”.

Potrivit organizatorilor, vacanţa tradiţională a tinerilor căsătoriţi este adusă în atenţia publicului de artistul Ilie Mitrea, unul dintre restauratorii Muzeului Naţional Brukenthal.

"Alternativa adusă în atenţia publicului de artistul Ilie Mitrea este una simplă: «o lună de miere» în care cuplul aşează temeliile unei iubiri menite să crească în profunzime şi complexitate, prelungind viaţa cu eternitatea sau «o lună în miere», strivită de comercial, sortită să se stingă prematur în şapte zile, ale cărei dileme rezidă în alternativa 700 sau 7.000 de euro, Mamaia sau Dubai?", se arată în prezentarea expoziţiei de la Buzeul Brukenthal.

Organizatorii au anunţat că expoziţia a fost vernisată special în ziua de 14 februarie şi se adresează cu precădere tinerilor, prezentând lucrări originale de pictură pe lemn, piatră şi pânză cu o metodă nouă de încadrare a acestora în ramă, potrivite unor interioare moderne, non-conformiste.

Atmosfera creată de cele aproximativ 30 de lucrări de pictură este întregită prin intermediul construcţiilor expoziţionale tip instalaţie în alcătuirea unei experienţe ce nu trebuie omisă din programul romantic al lunii februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici