Valentine's Day în staţiunile montane româneşti: Cine romantice sau "masaj în cuplu" pentru îndrăgostiţi

Hotelurile din Braşov au pregătit de Valentine's Day oferte pentru îndrăgostiţi, cu cine romantice, mic dejun la pat, trandafiri în cameră sau "masaj în cuplu", iar tarifele variază între 400 şi 900 de lei pentru un sejur de două-trei nopţi. Pe Valea Prahovei şi pe litoral ofertele sunt mai sărace.

1561 afișări
Imaginea articolului Valentine's Day în staţiunile montane româneşti: Cine romantice sau "masaj în cuplu" pentru îndrăgostiţi

Valentine's Day în staţiunile montane româneşti: Cine romantice sau "masaj în cuplu" pentru îndrăgostiţii

În Braşov şi Valea Prahovei, hotelierii au oferte pentru îndrăgostiţi atât de Valentine's Day, cât şi de Dragobete

În judeţul Braşov, hotelierii au pregătit pachete turistice speciale pentru îndrăgostiţi, astfel că în perioada 12-17 februarie, de Valentine's Day, dar şi între 20 şi 25 februarie, de Dragobete, cuplurile vor fi aşteptate în camere cu şampanie, trandafiri şi ciocolată şi vor beneficia, de asemenea, de o cină romantică, iar dimineaţa li se va servi micul dejun la pat.

Astfel, la un hotel de patru stele din Poiana Braşov preţurile pentru sejurul romantic variază între 390 lei pe cameră pentru două nopţi sau 480 lei pe cameră pentru trei nopţi. Pe lângă flori, şampanie şi prăjituri, hotelul a pregătit şi program de schi, snowboard, drumeţii sau o ieşire la Paradisul Acvatic Braşov. Din program nu va lipsi un foc de tabară "Dragostea dansează la lumina focului", iar înainte de masa de seară toţi oaspeţii sunt asteptaţi în jurul focului pentru o gustare şi vin fiert. Cina va fi întreţinută de un DJ şi de un spectacol de dans şi muzică.

La un alt hotel de patru stele din Poiana Braşov preţurile pentru sejurul de minimum două nopţi încep de la 87 de euro şi ajung până la 127 de euro pe cameră, în preţ fiind inclusă cazare cu mic dejun, o cină romantică, un voucher cadou în valoare de 100 de lei de persoană pentru spa, "un cadou surpriză", o petrecere a îndrăgostiţilor şi un cocktail cadou. Alt pachet pentru îngrăgostiţi la un hotel de patru stele costă 900 de lei pentru două persoane pentru o noapte de cazare cu mic dejun servit în cameră, o cină romantică, "masaj la dublu" la centrul SPA, ciocolată, trandafiri şi şampanie în cameră.

La pensiunile de trei stele din Poiana Braşov preţurile pornesc de 660 lei camera pentru un sejur de două nopţi.

La Predeal, la un hotel de patru stele tariful pentru două nopţi de cazare este de 480 de lei de persoană în camera dublă, iar trei nopţi de cazare costă 680 de lei în cameră dublă cu "primire cu şampanie şi aranjament special în cameră, cu petale de trandafiri şi seară la lumina lumânărilor, pe acorduri romantice, în restaurantul hotelului". Pentru rezervarea a zece camere se oferă un pachet gratuit. Aceleaşi pachete sunt valabile şi în perioada 22-24 februarie, de Dragobete.

La Moeciu, o pensiune de trei stele oferă, la preţul de 600 de lei, două nopţi de cazare în camera dublă, cu meniu special, băuturi şi program de muzică cu DJ, iar "preparatele şi desertul vor fi alese special pentru Ziua Îndrăgostiţilor". De asemenea, o pensiune din Bran încearcă să îşi atragă clienţii în mod inedit: "cuplurile îndrăgostite vor plăti 120 lei pe noapte, iar pentru cele care nu sunt îndrăgostite camerele triple au tariful de 150 lei pe noapte". Tariful pentru toată pensiunea este de 800 de lei.

În staţiunile de pe Valea Prahovei ofertele pentru Valentine’s Day nu sunt foarte multe, iar unităţile de cazare care au pregătit pachete turistice pentru această zi sunt, în general, marile hoteluri din staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia, care şi în anii trecuţi au scos la vânzare pachete turistice pentru această perioadă.

Ofertele de Valentine’s Day sunt promovate în special pe internet, pe site-urile oficiale ale hotelurilor, dar şi pe reţelele de socializare şi mai puţin prin agenţiile de turism.

La Sinaia, o minivacanţă romantică la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de trei stele costă 550 de lei. La acest preţ, cuplurile beneficiază de trei nopţi de cazare în cameră dublă, o sticlă de vin spumant, cină romantică în restaurantul hotelului în seara de 15 februarie, mic dejun bufet şi acces la piscina hotelului.

La Buşteni, cel mai cunoscut hotel de trei stele din staţiune are o ofertă specială atât de Valentine’s Day, cât şi de Dragobete. Astfel, hotelul a pregătit un pachet turistic care include două nopţi de cazare cu mic dejun şi bonuri valorice în cuantum de o sută de lei pentru o cină romantică în doi. Pentru cei care vor să se cazeze în cameră dublă de trei stele preţul unui astfel de pachet turistic este de 420 de lei, în timp ce îndrăgostiţii care aleg să se cazeze într-unul dintre apartamentele hotelului vor plăti 520 de lei.

Aceste pachete turistice concepute special pentru îndrăgostiţi sunt valabile atât pentru cei care vor să serbeze Valentine’s Day, dar şi pentru ei care vor să serbeze Dragobetele. Concret, pachetele turistice sunt valabile în perioada 14 - 17 februarie, respectiv 22 - 24 februarie.

În staţiunea Azuga, un hotel de patru stele are o ofertă specială de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru perioada 13 - 15 februarie. Costul unui astfel de pachet turistic este de 150 de euro pentru o cameră dublă sau 200 de euro pentru un apartament, pachetul incluzând două nopţi de cazare, mic dejun, acces la piscină, saună şi jacuzzi, cină romantică şi, după cum precizează oferta de pe site-ul hotelului, muzică ambientală. Îndrăgostiţii pot alege doar cina romantică la restaurantul hotelului, pentru care vor plăti 80 de lei de persoană.

Tot în judeţul Prahova, o pensiune de trei stele din mediul rural pune la dispoziţia cuplurilor cu copii un pachet turistic special de Valentine’s Day. Pentru 199 de lei de persoană turiştii primesc două nopţi de cazare, mic dejun tradiţional, cină romantică cu şampanie şi lumânări. Cuplurile care au copii mai mici de 10 ani nu plătesc pentru aceştia, dacă vor fi cazaţi în cameră cu adulţii, iar pentru copiii de peste zece ani costul este de jumătate din cel aferent cazării unui adult.

Pe litoral, hotelierii nu s-au înghesuit cu oferte speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Hotelierii de pe litoral nu s-au înghesuit cu oferte speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor, dar există câteva unităţi de cazare, majoritatea de patru stele, care s-au gândit la persoanele romantice care vor să petreacă câteva zile la malul mării alături de persoana iubită.

Astfel, Hotelul Splendid (4 stele) din Mamaia a pregătit două pachete, de două sau trei nopţi de cazare, cu preţuri cuprinse între 240 şi 375 de de lei de persoană, care includ cazare cu mic dejun, şedinţe de saună şi cină la lumina lumânării. Ofertele sunt valabile între 12 şi 18 februarie.

Şi Hotelul Vega (5 stele) are oferte valabile între 14 şi 17 februarie, preţurile variind între 665 de lei pentru o noapte de cazare şi 845 de lei două nopţi de cazare în cameră dublă. În costuri intră o cină romantică la restaurant, un voucher cu servicii spa, în valoare de 80 de lei de persoană, 20 la sută reducere la toate serviciile hotelului, saună şi jacuzzi. Preţurile pot fi mai mari pentru apartamentele cu vedere la mare, respectiv între 905 lei şi 1.365 de lei.

La Hotelul Iaki (4 stele) din Mamaia, un sejur de două nopţi, în camere cu vedere la mare, costă 350 de lei de persoană, în preţ fiind inclusă şi o cină romantică, cu program artistic live, dar şi şampanie şi ciocolată în cameră şi un "masaj în cuplu".

La Hotelul Del Mar (4 stele) din Mamaia, pentru 400 de lei îndrăgostiţii se pot caza o noapte într-o cameră cu vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol, decorată special. Ei vor primi şampanie şi bomboane de ciocolată, vor avea acces gratuit la saună, la sala de fitness şi billiard şi pot lua cina într-o atmosferă romantică. Hotelul Golden Tulip (4 stele) din Mamaia oferă, pentru 150 de lei o noapte de cazare, cina romantică, o sticlă de şampanie şi mic dejun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici