Valeriu Gheorghiţă: Cei care au făcut prima doză cu Johnson&Johnson află vineri cu ce vaccin îşi fac boosterul

  • Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă a declarat că cel târziu vineri va fi anunţată recomandarea pentru vaccinarea persoanelor care au făcut prima doză cu Johnson&Johnson.
  • Imunizarea cu Johnson&Johnson a început în luna mai.
6115 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă: Cei care au făcut prima doză cu Johnson&Johnson află vineri cu ce vaccin îşi fac boosterul

„În această săptămână vom decide care va fi atitudinea de urmat la persoanele care fost vaccinate cu vaccin de la Johnson&Johnson în monodoză, pentru că începând cu prima parte a lunii noiembrie sunt deja primele persoane eligible care ar putea să primi o doză booster, având in vedere că vaccinarea cu Johnson&Johnson a început în luna mai”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Conform acestuia, recomandarea va fi făcută cel târziu vineri.

„Probabil, că de primă intenţie vom recomanda tot un vaccin pe bază de ARN mesager, fie de la Pfizer, fie de la Moderna, însă nu este exclus să rămânem şi pe recomandarea de a face un vaccin cu aceeaşi tehnologie, adică Johnson&Johnson, având în vedere că datele de imunogentitate şi de siguranţă sunt foarte bune”, a adăugat şeful campaniei de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici