Vali Vijelie va rămâne fără permis de conducere

Prefectul de Argeş, Marcel Proca, a semnat, luni, ordinul de suspendare a permisului de conducere al cântăreţului Vali Vijelie, după ce s-a stabilit că acesta a obţinut ilegal mutaţia în localitatea argeşeană Băbana, iar în baza acestor documente i-a fost eliberat permisul de conducere.

320 afișări
Imaginea articolului Vali Vijelie va rămâne fără permis de conducere

Vali Vijelie va rămâne fără permis de conducere (Imagine: Cristi Movilă/Mediafax Foto)

În termen de cinci zile de la primirea înştiinţării în scris, Vali Vijelie este obligat să predea permisul la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Până în prezent, prefectul Marcel Proca a semnat 380 de ordine de suspendare a permiselor unor persoane care şi-ar fi obţinut fraudulos carnetele de conducere în judeţul Argeş, dosarele fiind trimise Judecătoriei Piteşti pentru anularea permiselor.

Printre persoanele ale căror permise au fost suspendate se numără fotbaliştii Cosmin Moţi (Dinamo Bucureşti) şi Adrian Ropotan (Dinamo Moscova) şi primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

Guvernul a aprobat, la 20 februarie, prin ordonanţă de urgenţă, ca permisele auto în cazul cărora există sesizări în instanţe, cu indicii temeinice, că ar fi fost obţinute prin acte de corupţie, să fie retrase, măsura urmând să fie aplicată şi pentru cele 3.500 de permise care ar fi fost obţinute fraudulos la Piteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici