Valorile termice vor continua să scadă şi vor determina o vreme mai rece decât în mod normal. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 5 grade, iar cele minime între -9 şi -1 grad, mai scăzute în depresiuni spre -12 grade., informează ANM.

1312 afișări
Imaginea articolului Valorile termice vor continua să scadă şi vor determina o vreme mai rece decât în mod normal. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi (Imagine: Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

În sudul ţării, ziua, cerul va fi mai mult noros şi va ninge în Oltenia, pe arii restrânse în Muntenia, dar posibil şi în sudul Dobrogei, pentru ca treptat, din cursul serii, nebulozitatea să diminueze. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi noaptea, când la munte, local în nord, nord-est şi izolat în centru va ninge. Vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice şi centrale, dar şi la munte, unde mai ales în zona înaltă va sufla tare şi va viscoli sau va spulbera zăpada.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va continua să se răcească, devenind mai rece decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -5...-3 grade. Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, apoi va deveni variabil. Trecător, în primele ore ale intervalului, vor mai fi condiţii de ninsoare.  Vântul va sufla slab şi moderat.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii noiembrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade, iar cele minime între -10 şi -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea, când în zona montană, dar local şi în regiunile vestice, nordice şi centrale va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona de munte, unde va spulbera sau va viscoli zăpada, iar în prima parte a zilei şi în sud-est. În sud, spre dimineaţă, vor fi condiţii de ceaţă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici