Valui: Un adolescent a murit şi altul a fost rănit grav într-un accident

Un adolescent de 16 ani a murit, iar un altul în vârstă de 15 ani a ajuns în stare critică la spital, în urma unui accident de circulaţie produs în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 24 Vaslui- Bârlad.

372 afișări
Imaginea articolului Valui: Un adolescent a murit şi altul a fost rănit grav într-un accident

Valui: Un adolescent a murit şi altul a fost rănit grav într-un accident (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor vasluieni, cei doi adolescenţi se aflau pe bancheta din spate a unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani care, într-o curbă din afara localităţii Băcăoani, situată la aproximativ 15 kilometri de municipiul Vaslui, s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, adolescentul în vârstă de 16 ani, din localitatea vasluiană Băceşti, a murit pe loc, în timp ce celălalt minor, în vârstă de 15 ani, din localitatea Dumeşti, a suferit o fractură de craniu, fiind transportat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

"Din primele cercetări s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului care, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei după ce tocmai trecuse de o curbă nu foarte periculoasă. Şoferul nu avea prea mare experienţă în conducere, având în vedere că deţinea permisul din primăvara acestui an", a declarat, vineri, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

Şoferul autoturismului şi pasagerul aflat în dreapta sa au suferit şi ei politraumatisme, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici