VIDEO  Valul 4 al pandemiei. 15 studenţi de la UMF Timişoara lucrează voluntar la Spitalul „Victor Babeş”

15 studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara au decis să renunţe la timpul liber şi să lucreze voluntar la Spitalul Victor Babeş din oraş, în perioada în care e cea mai mare nevoie de ajutor, din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19.

176 afișări
Imaginea articolului Valul 4 al pandemiei. 15 studenţi de la UMF Timişoara lucrează voluntar la Spitalul „Victor Babeş”

Valul 4 al pandemiei. 15 studenţi de la UMF Timişoara lucrează voluntar la Spitalul „Victor Babeş”

„Vrem să ajutăm! Ce trebuie să facem?” - asta au spus 15 studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara care, în urmă cu câteva zile au decis să renunţe la timpul lor liber, la odihna de după cursuri, la distracţie şi relaxare, pentru a deveni voluntari la Spitalul Victor Babeş din oraş.

„Şi-au învins teama că s-ar putea infecta, au acceptat să îmbrace zi de zi costumul care îi protejează de infecţia cu virsul ce continuă să ucidă sute de români zilnic, iar acum, în fiecare după-amiază, ajută la evaluarea pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2. Cu toţii au înţeles că în această perioadă, mai mult ca oricând, e nevoie de ajutor. Vă mulţumim din suflet”, scriu, pe pagina de Facebook, reprezentanţii Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara.

Rata de incidenţă în Timişoara este sâmbătă de 12,74 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici