Vânătoare ilegală terminată prost. Un tânăr de 24 de ani a fost împuşcat

Un tânăr de 24 de ani a fost împuşcat din greşeală la o vânătoare ilegală în judeţul Caraş-Severin.

677 afișări
Imaginea articolului Vânătoare ilegală terminată prost. Un tânăr de 24 de ani a fost împuşcat

Vânătoare ilegală terminată prost. Un tânăr de 24 de ani a fost împuşcat

Poliţia Caransebeş a fost sesizată duminică seara de către un anonim că un vânător s-a împuşcat accidental.

„Din primele verificări, poliţiştii l-au identificat pe apelant, un bărbat de 47 de ani, din comuna Teregova, care, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe raza localităţii Rusca, într-un fond de vânătoare, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, ar fi efectuat uz de armă fără drept, rănindu-l pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova. Ulterior, bărbatul de 47 de ani l-ar fi transportat pe cel de 24 de ani, de la locul evenimentului până la intrarea în localitatea Rusca, unde a fost preluat de către părinţii acestuia, transportat la domiciliu şi apoi la spital, tânărul fiind rănit în zona toracelui şi a piciorului drept”, informează Poliţia Caraş-Severin.

Bărbatul de 47 de ani figurează ca deţinător de permis de armă, iar de la locuinţa acestuia poliţiştii au ridicat 3 arme de vânătoare, una cu glonţ şi două cu alice.

De asemenea, şi cel de 24 de ani figurează ca deţinător legal de armă, de la acesta poliţiştii ridicând 2 arme de vânătoare.

Cercetările sontinuă pentru vătămare corporală din culpă, uzul de armă fără drept şi braconaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici