Vanghelie: Oamenii au încredere în mine, mă văd un om vertical care am curajul să spun ce gândesc

Marian Vanghelie a depus, joi, jurământul pentru al patrulea mandat de primar al sectorului 5 al Capitalei, el declarând, după ceremonia de învestire, că oamenii au încredere în el pentru că văd "un om vertical", care are curajul să spună ce gândeşte şi să facă lucrurile pe care le spune.

237 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Oamenii au încredere în mine, mă văd un om vertical care am curajul să spun ce gândesc

Vanghelie: Oamenii au încredere în mine, mă văd un om vertical care am curajul să spun ce gândesc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Oamenii au încredere în mine, mă văd un om vertical care am curajul să spun ce gândesc şi care are curajul să spun ceea ce cred şi ceea ce şi spun fac", a spus edilul.

Vanghelie a mărturisit, la începutul discursului, că este emoţionat chiar dacă se află la cel de-al patrulea mandat, iar ulterior a subliniat că a îmbătrânit "în politică de aproape 20 de ani" şi nu mai este interesat de "notorietate" şi nici să creadă că poate să mai câştige după o bătălie cu Traian Băsescu sau Ion Iliescu, ci să facă ceva pentru Bucureşti.

"Eu cred că Bucureştiul are nevoie astăzi nu de bătălii, nu de competiţii, are nevoie de a găsi soluţii împreună cu primarul general, indiferent de cum se numeşte acesta, indiferent de la ce partid vine(...) Bucureştiul are nevoie de proiecte mari. Îmi doresc să fac proiecte mari. Îmi doresc să fac acel cartier cu 60.000 de locuitori, care va fi un oraş (...) De 22 de ani, am senzaţia că se păşeşte cu stângul. Sper să depăşim acest lucru", a mai spus Marian Vanghelie.

Primarul a depus jurământul după şedinţa de constituire a Consiliului Local al Sectorului 5, în care au fost validate cele 27 de mandate de consilier.

Vanghelie a precizat că, în toate mandatele sale, a avut o colaborare foarte bună cu toţi consilierii locali, indiferent de partidele pe care aceştia le reprezintă şi le-au reprezentat timp de 12 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici