Vanghelie organizează anul acesta Revelion la Romexpo, unde aşteaptă 20.000 de români

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, la Bruxelles, că va organiza în acest an la Romexpo un revelion în mai multe pavilioane, aştepând 20.000 de participanţi.

1248 afișări
Imaginea articolului Vanghelie organizează anul acesta Revelion la Romexpo, unde aşteaptă 20.000 de români

Vanghelie organizează anul acesta Revelion la Romexpo, unde aşteaptă 20.000 de români (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

Vanghelie a precizat că vor fi organizate simultan mai multe programe, pentru tineri, dar şi pentru seniori.

El a spus că anul trecut nu a mai organizat celebrul Vanghelion din cauza crizei.

"Anul trecut, din cauza crizei, nu am mai organizat, ca să nu se dea interpretări greşite. Dar uitându-mă acum la ce a făcut Guvernul, am constatat că se toacă bani pe tot felul de prostii. Şi eu cred că românii se pot simţi bine. Pe mine m-a criticat întotdeauna o parte a politicienilor români care de obicei sunt fie pe la Bruxelles, pe la Monte Carlo, sau prin republici bananiere. Dacă fiecare dintre ei ar lua cu el zece români, lucrurile s-ar schimba în România", a spus Vanghelie.

Vanghelie nu a mai organizat celebrul Vanghelion din 2009, făcând o pauză după opt ani în care a organizat consecutiv acest tip de evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici