Vasile Marica, reales preşedinte al "Sed Lex"

Vasile Marica a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Alianţei "Sed Lex", în cadrul Congresului organizaţiei sindicale, care se desfăşoară la Sibiu.

217 afișări
Imaginea articolului Vasile Marica, reales preşedinte al "Sed Lex"

Vasile Marica, reales preşedinte al "Sed Lex" (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Vasile Marica a declarat corespondentului MEDIAFAX, la încheierea întâlnirii, că "şi-a recăpătat vigoarea şi poate să se reapuce de luptă cu Guvernul".

El a spus că şi-a depus mandatul, în urmă cu câteva săptămâni, în faţa colegilor săi şi a cerut o dezbatere legată de ce greşeli a făcut, cerându-le să decidă dacă acceptă candidatura sa în continuare.

"Dacă înainte am crezut că oamenii nu mai au încredere în mine, acum mi-am recăpătat vigoarea şi pot să mă reapuc de luptă cu Guvernul, în continuare", a spus Marica.

El a fost reales, vineri, preşedinte al Alianţei "Sed Lex", cu votul majorităţii delegaţilor prezenţi la Congresul care se desfăşoară la Sibiu.

El a declarat că a mai avut trei contracandidaţi, dar aceştia şi-au retras candidaturile pe parcursul şedinţei.

Liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, anunţa, în 16 octombrie, în perioada protestelor angajaţilor de la Finanţe, că şi-a depus mandatul de lider de sindicat.

"Mi-am dat demisia de onoare, pentru că nu am reuşit să manageriez bine protestul. Am oprit o acţiune superbă care mergea foarte bine. O colegă mi-a spus să nu oprim protestul pentru că ăştia nu se vor ţine de cuvânt, dar eu am oprit-o", spunea Marica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici