Vaslui: Anchetă a Poliţiei după ce un elev, fără probleme medicale, a fost găsit mort în pat

Poliţiştii din Vaslui au declanşat o anchetă după moartea suspectă a unui elev în vârstă de 19 ani, din municipiul Bârlad, găsit fără viaţă de către sora sa în dormitorul apartamentului în care cei doi locuiau împreună cu mama lor, tânărul nefiind cunoscut cu probleme medicale.

200 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Anchetă a Poliţiei după ce un elev, fără probleme medicale, a fost găsit mort în pat

Vaslui: Anchetă a Poliţiei după ce un elev, fără probleme medicale, a fost găsit mort în pat (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, un tânăr de 19 ani din municipiul Bârlad a fost găsit mort în pat de către sora sa, în cursul dimineţii de vineri, după ce adolescenta a mers în dormitorul fratelui său să vadă de ce nu se mai trezeşte pentru a merge la şcoală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Speriată că fratele său nu respiră, fata a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă. Echipajul medical care a intervenit a efectuat manevrele de resuscitare timp de o oră, însă fără succes, fiind declarat decesul.

"Din spusele familiei, tânărul nu era cunoscut cu afecţiuni medicale, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului", a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tânărul de 19 ani era elev la Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Bârlad şi făcea culturism, însă fără a fi înscris la vreun club de profil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici