Vaslui: Băieţelul de trei ani, dispărut împreună cu verişoara sa, a fost găsit decedat la 1,5 km distanţă de locul unde a fost găsită fetiţa

Băieţelul de trei ani, dispărut marţi după-amiază din comuna vasluiană Ghergheşti împreună cu verişoara sa de cinci ani, era mort de zece ore când a fost găsit de poliţişti şi se afla la 1,5 km distanţă de locul unde a fost găsită fetiţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11965 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Băieţelul de trei ani, dispărut împreună cu verişoara sa, a fost găsit decedat la 1,5 km distanţă de locul unde a fost găsită fetiţa

Vaslui: Băieţelul de trei ani, dispărut împreună cu verişoara sa, a fost găsit decedat (Imagine Petre Bitoiu / Mediafax Foto)

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, băiatul a fost găsit de poliţişti într-o poieniţă.

„Din păcate pentru băieţel nu s-a mai putut face nimic, acesta era deja mort când a fost găsit la 1,5 km distanţă de locul unde a fost descoperită verişoara sa. Fetiţa este în stare bună, va fi transportată la spital pentru evaluarea stării de sănătate. Este speriată şi nu se poate comunica cu ea”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, prefectul judeţului Daniel Olteanu.

Fetiţa de cinci ani din Vaslui, dispărută, a fost găsită joi dimineaţa după 40 de ore, la 8 km de casă.

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, fetiţa a fost văzută în jurul orei 8.00 de şoferul unui microbuz, în localitatea Morăreni.

„Şoferul microbuzului a văzut-o şi i-a atras atenţia faptul că era singură, pe drum atât de dimineaţă, a coborât, a strigat-o şi fetiţa a răspuns la numele Adina. Atunci şoferul a sunat imediat la 112. Primii care au ajuns imediat la faţa locului au ajuns poliţiştii de la judiciară care efectuau cercetări în zonă, tot în acest caz. La prima vedere fetiţa este în stare bună, este însă foarte speriată şi nu colaborează. Nu ştim nimic de verişorul ei de trei ani”, a declarat joi, pentru Mediafax, prefectul judeţului Daniel Olteanu.

Fetiţa va fi evaluată de un echipaj medical sosit la faţa locului. De asemenea, părinţii dar şi un psiholog vor ajunge la faţa locului.

Cei doi copii de trei şi cinci ani au dispărut de acasă, marţi după-amiază. Peste 300 de oameni au scotocit pădurea din apropierea satului şi împrejurimile, timp de 40 de ore, în căutarea lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici