Vaslui: Bărbat de 38 de ani, ucis de cumnatul său în noaptea de Revelion

Un bărbat de 38 de ani din localitatea vasluiană Ulea a fost găsit mort, cu gâtul tăiat, în noaptea de Revelion, în locuinţa cumnatului său care, de altfel, a fost reţinut de procurori, sub acuzaţia de omor, fiind principalul suspect aflat în atenţia anchetatorilor în acest caz.

1061 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Bărbat de 38 de ani, ucis de cumnatul său în noaptea de Revelion

Vaslui: Bărbat de 38 de ani, ucis de cumnatul său în noaptea de Revelion (Imagine: Tibi Bologh/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor vasluieni, conflictul dintre cei doi bărbaţi a izbucnit pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de relaţia pe care principalul suspect o avea cu sora victimei. La un moment dat, scandalul a degenerat, iar bărbatul de 38 de ani a luat un cuţit şi a încercat să-şi lovească cumnatul, în vârstă de 36 de ani. Acesta din urmă s-a apărat şi a reuşit să-i ia cuţitul, ulterior tăindu-i gâtul cumnatului său.

"În urma unui apel la numărul de urgenţă 112, un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă a mers la locuinţa unui bărbat de 36 de ani, unde a constatat decesul cumnatului acestuia, în vârstă de 38 de ani. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, au început o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate în ce condiţii s-a petrecut crima”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Joi dimineaţă, principalul suspect în acest caz, cumnatul victimei, a fost reţinut de procurorul de caz, sub acuzaţia de omor, bărbatul urmând să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici