Vaslui: Cei 33 de consilieri judeţeni au primit tablete, cu trafic nelimitat, pentru şedinţele CJ

Cei 33 de consilieri din Vaslui au fost dotaţi de conducerea Consiliului Judeţean cu tablete PC conectate la o reţea de telefonie mobilă, cu trafic nelimitat de date, prin intermediul cărora vor intra în posesia ordinii de zi şi a materialelor pentru şedinţe, costurile fiind suportate de la buget.

111 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Cei 33 de consilieri judeţeni au primit tablete, cu trafic nelimitat, pentru şedinţele CJ

Vaslui: Cei 33 de consilieri judeţeni au primit tablete, cu trafic nelimitat, pentru şedinţele CJ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Instituţia Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui i-a dotat cu tablete PC pe toţi cei 33 de consilieri care activează în CJ, aleşii având trafic nelimitat de date prin intermediul unei reţele de telefonie mobilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conducerea CJ Vaslui susţine că prin achiziţia respectivelor tablete se reduc considerabil cheltuielile cu dosarele de şedinţă, în condiţiile în care toate materialele de pe ordinea de zi vor fi puse la dispoziţia consilierilor în format electronic.

"Aceste tablete sunt instrumente de lucru prin care facilităm consilierilor o comunicare rapidă cu aparatul executiv şi conducerea Consiliului Judeţean. Totodată, le sunt aduse la cunoştinţă aleşilor diverse informaţii şi problematicele care se discută în şedinţele de consiliu. Noi pregăteam de multă vreme introducerea unor instrumente de comunicare. Ne gândeam chiar la achiziţia de laptopuri, dar am mers pe varianta de tablete pe motiv că sunt mult mai practice", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Cele 33 de tablete au fost achiziţionate de la o firmă de telefonie mobilă, costurile abonamentelor, care însumează 297 de euro pe lună, fiind suportate integral de CJ Vaslui.

La finalul mandatului, consilierii judeţeni vor trebui să predea tabletele primite pe semnătură până la mijlocul anului 2016, atunci când vor avea loc alegerile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici