Vaslui: Cinci persoane, găsite moarte la o stână. Principala ipoteză - intoxicaţia cu monoxid de carbon

Cinci persoane, între care un copil în vârstă de şapte ani, au fost găsite moarte, joi după-amiază, la o stână din localitatea vasluiană Pogăneşti, prima ipoteză a anchetatorilor fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon de la soba din camera în care locuiau victimele.

345 afișări

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii vasluieni, cele cinci persoane - un bărbat şi soţia sa, ambii de 59 de ani, doi fii ai acestora, de 32 şi 40 de ani, precum şi un copil de şapte ani, nepot al celor doi soţi - au fost găsite de către proprietarul stânei, care joi după-amiază a mers în vizită la aceştia. Bărbatul a sunat la 112, iar mai multe ambulanţe au fost trimise în zonă.

"Echipajele medicale care au mers la stâna respectivă au constatat decesul celor cinci persoane, cel care le-a văzut ultima oară în viaţă fiind tot proprietarul stânei, în cursul după-amiezii de miercuri. În urma primelor cercetări, există suspiciunea intoxicării cu monoxid de carbon, în încăperea unde se aflau victimele existând o sobă din teracotă în care, însă, nu mai era foc sau jar. Nu existau urme de incendiu şi, la o primă examinare a cadavrelor, nici urme de violenţă pe trupurile celor cinci”, a declarat corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

După finalizarea cercetărilor la faţa locului, cele cinci persoane vor fi preluate de Serviciul de Medicină Legală Vaslui şi transportate la morgă pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici