Vaslui: Două asistente, rănite după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat

Două asistente de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui au fost transportate, marţi, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce autosanitara în care se aflau s-a răsturnat pe marginea unui drum naţional în timp ce şoferul maşinii se afla într-o depăşire.

106 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Două asistente, rănite după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat

Vaslui: Două asistente, rănite după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, autosanitara în care se aflau cele două asistente s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului naţional DN 15 D Vaslui - Negreşti, în timp ce şoferul se afla în depăşirea unei coloane de maşini pe raza localităţii vasluiene Ştefan cel Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La un moment dat, un alt conducător auto a ieşit şi el din coloană, cu intenţia de a depăşi, însă fără să se asigure dacă vine cineva din spatele său. Pentru a evita impactul frontal, şoferul ambulanţei a tras stânga de volan, răsturnându-se în şanţ.

"În urma accidentului, cele două asistente aflate în ambulanţă au fost rănite, fiindu-ne solicitat sprijin prin staţie. În zonă, au fost trimise două autosanitare, care au preluat cele două victime, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Ana Ungureanu.

Medicii spitalului vasluian le-au diagnosticat pe cele două asistente, la o primă evaluare, cu policontuzii, urmând a fi făcute noi investigaţii medicale.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, pe baza cercetărilor, s-a stabilească şi şoferul vinovat de producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici