Vaslui: Fetiţă de 6 ani, preluată în stare gravă de un elicopter SMURD după ce s-a izbit de o maşină

O fetiţă în vârstă de şase ani, din judeţul Vaslui, a fost preluată în stare gravă, marţi seară, de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Iaşi, după ce s-a izbit de portiera din spate a unei maşini în timp ce încerca să traverseze strada în fugă.

250 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Fetiţă de 6 ani, preluată în stare gravă de un elicopter SMURD după ce s-a izbit de o maşină

Vaslui: Fetiţă de 6 ani, preluată în stare gravă de un elicopter SMURD după ce s-a izbit de o maşină (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto/AFP)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, accidentul a avut loc pe drumul judeţean care tranzitează comuna Pungeşti, în momentul în care fetiţa de şase ani a încercat să traverseze strada în fugă, însă fără să se asigure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, fetiţa stătea împreună cu alte două prietene pe marginea betonată a unui cap de pod, iar când maşina condusă de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Vaslui, a ajuns în dreptul său, a încercat să treacă pe partea cealaltă a şoselei, izbindu-se puternic de portiera din stânga spate a autoturismului.

"În urma impactului, minora a suferit leziuni grave, în zonă fiind direcţionat un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri. Poliţiştii desfăşoară în continuare cercetări la faţa locului, pe numele conducătorului auto urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Echipajul medical al ambulanţei a solicitat sprijinul colegilor de la SMURD, care au preluat fetiţa cu elicopter, transportând-o la un spital din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici