Vaslui: Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a fost opărită

O fetiţă de trei ani, din comuna vasluiană Voineşti, a suferit arsuri pe o mare parte din corp, sâmbătă, după ce a tras de pe foc o oală cu apă clocotită. Medicii de la Ambulanţă au decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

191 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a fost opărită

Vaslui: Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a fost opărită

Fetiţa a fost lăsată nesupravegheată şi a răsturnat peste ea o oală cu apă clocotită.

Părinţii au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Ana Maria Ungureanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fetiţa va fi transportată la Spitalul de Arşi din Capitală, după ce a suferit arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului.

"A suferit arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. Încă nu ştim dacă va fi transportată cu elicopterul SMURD sau cu ambulanţa", a spus Ana Maria Ungureanu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Iulian Petre, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că deocamdată nu a fost primită nicio sesizare în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici