Vaslui: O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de profesorul fiului său, la şcoală

O femeie din comuna vasluiană Deleni a ajuns la spital, vineri, după ce a fost lovită cu piciorul de către un profesor de la şcoala din localitate, căruia femeia îi ceruse explicaţii legate de notele fiului său, Poliţia declanşând o anchetă în acest caz.

203 afișări
Imaginea articolului Vaslui: O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de profesorul fiului său, la şcoală

Vaslui: O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de profesorul fiului său, la şcoală (Imagine: Shutterstock)

Primele cercetări ale poliţiştilor vasluieni arată că femeia a fost agresată de către profesorul de fizică şi chimie al şcolii din Deleni, Claudiu Tănase, după ce aceasta i-ar fi reproşat că i-a pus note mici fiului său.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar la un moment dat profesorul a lovit-o cu piciorul pe femeie, aceasta căzând pe scara de acces în şcoală.

"În urma căzăturii femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitată o ambulanţă. După acordarea primului ajutor femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. În acest caz a fost declanşată o anchetă în urma cărei se va stabili în ce măsură este vinovat profesorul implicat în acest conflict", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

Profesorul acuzat şi-a susţinut nevinovăţia în faţa poliţiştilor, el spunând că a lovit-o pe femeie cu piciorul în momentul în care a încercat să se apere de atacurile acesteia.

Profesorul Claudiu Tănase a mai fost implicat şi în alte scandaluri la şcoala Deleni.

În urmă cu doi ani, acesta a lovit un elev, pe numele său fiind întocmit atunci un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Un alt conflict a avut loc în urmă cu o lună, Claudiu Tănase având atunci o dispută cu fostul director al unităţii de învăţământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici