Vaslui: O femeie şi-a aruncat fetiţa de patru ani înspre un poliţist, în urma unui scandal în trafic

O femeie din Vaslui şi-a aruncat fetiţa de patru ani înspre un poliţist în timpul unui scandal în trafic în care agentul de la Poliţia Rutieră avea un conflict cu o altă femeie, concubina unui şofer ce fusese amendat cu 1.350 de lei pentru nerespectarea regulilor de transport a persoanelor.

1603 afișări
Imaginea articolului Vaslui: O femeie şi-a aruncat fetiţa de patru ani înspre un poliţist, în urma unui scandal în trafic

Vaslui: O femeie şi-a aruncat fetiţa de patru ani înspre un poliţist, în urma unui scandal în trafic (Imagine: Publimedia/Adriana Neagoe)

Potrivit poliţiştilor vasluieni, incidentul din trafic dintre agentul de la Rutieră şi cele două femei a avut loc la intrarea în municipiului Vaslui, după ce concubinul uneia dintre vasluiencele implicate în scandal fusese amendat pentru nerespectarea regulilor de transport al persoanelor.

În fapt, bărbatul de 28 de ani a primit o sancţiune de 15 puncte amendă, respectiv 1.350 de lei, după ce a fost descoperit în trafic, în localitatea Moara Domnească, situată la câţiva kilometri de Vaslui, cu alte cinci persoane în cabina maşinii pe care o conducea, inclusiv fetiţa de patru ani, deşi capacitatea cabinei era de trei locuri.

La scurt timp de la amendarea şoferului, concubina acestuia s-a dus împreună cu o altă femeie până la intrarea în municipiu, unde poliţistul se mutase pentru a desfăşura în continuare activităţi de supraveghere a traficului pe drumul naţional DN 24, cu scopul de a-i reproşa agentului că sancţiunea este mult prea mare.

"În timp ce poliţistul verifica documentele unui conducător auto, concubina şoferului sancţionat a început să aibă un comportament violent faţă de agent, proferând injurii şi cuvinte jignitoare, fapt pentru care a fost amendată cu 1.000 de lei. În momentul consumării incidentului, femeia care o însoţea pe concubina şoferului amendat a aruncat cu copilul de patru ani în spatele poliţistului, minorul căzând pe asfalt. În acel moment, conflictul a încetat, fără ca fetiţa să acuze dureri care se impună acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Pe lângă amenda dată, poliţistul a făcut plângere la Parchet pentru ultraj împotriva femeii care l-a scuipat, înjurat şi tras de haine în timp ce-şi desfăşura activitatea în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici