Vaslui: Şase persoane au fost rănite după ce un taximetrist a intrat în circa 50 de nuntaşi

Şase persoane au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce un taximetrist a intrat, la ieşirea din Vaslui, cu maşina într-un alai de nuntă format din circa 50 de persoane, patru fiind duse la spital, iar pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

380 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Şase persoane au fost rănite după ce un taximetrist a intrat în circa 50 de nuntaşi

Vaslui: Şase persoane au fost rănite după ce un taximetrist a intrat în circa 50 de nuntaşi (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Nuntaşii se deplasau pe marginea drumului şi mai aveau doar circa o sută de metri până la restaurant, când maşina i-a izbit în plin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nuntaşii au declarat că taximetristul se deplasa cu o viteză de peste 100 km/oră.

Răniţii, respectiv mireasa, naşii şi rude, au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Vaslui cu multiple traumatisme.

“Am fost solicitaţi pentru a acorda îngrijiri medicale pentru şase persoane rănite în urma unui accident rutier. Două au necesitat îngrijiri la faţa locului, alte patru persoane au fost aduse la spital cu multiple contuzii şi traumatisme cranio cercebrale şi necesită investigaţii cu computer tomograf. Putem spune că au avut noroc, ar fi putut fi cod roşu dacă şoferul avea viteză mai mare”, a declarat duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, dr Gabi Olaru Spitalul de Urgenţă Vaslui

Taximetristul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieşit negativ.

Acesta le-a declarat poliţiştilor că nu a văzut alaiul de nuntă pentru că a fost orbit de farurile unei maşini.

Poliţiştii au întocmit pe numele taximetristului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici