Vaslui: Un bărbat a murit strivit de o maşină care a căzut din cupa unui utilaj

Un bărbat de 63 de ani din Todireşti, judeţul Vaslui, a murit strivit de un autoturism care a căzut din cupa unui utilaj al Primăriei din localitate, în timp ce asista la ridicarea maşinii respective, avariate în urma unui accident rutier, şoferul utilajului fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

188 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Un bărbat a murit strivit de o maşină care a căzut din cupa unui utilaj

Vaslui: Un bărbat a murit strivit de o maşină care a căzut din cupa unui utilaj

Potrivit cercetărilor făcute de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc, miercuri, în curtea unui magazin din localitatea Todireşti, după ce chinga cu care se încerca ancorarea unui autoturism în cupa utilajului de ridicat s-a rupt, iar maşina a căzut peste un bărbat de 63 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul asista la ridicarea autoturismului care fusese avariat într-un accident rutier, pentru a fi transportat la un centru de dezmembrări.

La un moment dat, în timp ce şoferul utilajului, angajat al Primăriei Todireşti, strângea cu un crichet chinga cu care se încerca asigurarea autoturismului pe cupa utilajului, banda metalică a cedat, iar maşina s-a prăbuşit peste bărbatul de 63 de ani.

"Şoferul utilajului a ridicat imediat autoturismul de pe victimă şi apoi a solicitat intervenţia unei ambulanţe. Echipajul medical deplasat la caz a constatat decesul bărbatului de 63 de ani", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului utilajului, un bărbat de 50 de ani, pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici