Vaslui: Un taximetrist a accidentat mortal un pieton a cărei identitate nu a fost încă stabilită

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost accidentată mortal de un taximetrist, în cursul nopţii de duminică spre luni, la ieşirea din municipiul Vaslui, poliţiştii declanşând o anchetă pentru a stabili atât identitatea victimei, cât şi condiţiile în care a avut loc accidentul.

138 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Un taximetrist a accidentat mortal un pieton a cărei identitate nu a fost încă stabilită

Vaslui: Un taximetrist a accidentat mortal un pieton a cărei identitate nu a fost încă stabilită (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc pe drumul naţional DN 2F, la ieşirea din municipiul Vaslui spre suburbia Rediu, în momentul în care femeia se deplasa, ca pieton, pe partea carosabilă.

În urma impactului violent, victima a fost aruncată prin aer aproximativ 20 de metri, în condiţiile în care taximetristul le-a declarat poliţiştilor că circula cu 80 de kilometri pe oră.

"Femeia a suferit leziuni grave, incompatibile cu viaţa, astfel încât echipajul medical deplasat la locul accidentului a constatat decesul acesteia. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier precum şi pentru identificarea victimei, având în vedere că femeia, de aproximativ 40 de ani, nu avea niciun document asupra sa”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele taximetristului, un tânăr de 33 de ani, pentru ucidere din culpă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici