Vaslui: Una din firmele lui Porumboiu va distribui în şcoli produsele din Programul "Lapte şi corn"

Una din firmele omului de afaceri Adrian Porumboiu va distribui în noul an şcolar produsele de panificaţie şi lactate destinate preşcolarilor şi elevilor, după ce a câştigat licitaţia pentru Programul "Laptele şi cornul”, urmând să primească, în acest sens, de la CJ Vaslui 9,3 milioane lei.

275 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Una din firmele lui Porumboiu va distribui în şcoli produsele din Programul "Lapte şi corn"

Adrian Porumboiu (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Un număr de 50.454 preşcolari şi elevi din judeţul Vaslui vor primi şi în noul an şcolar produse de panificaţie şi lactate, în cadrul programului "Laptele şi cornul", după ce Consiliul Judeţean a reuşit să atribuie cele două contracte în urma licitaţiilor electronice organizată prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Câştigătoarea licitaţiei este una din firmele omului de afaceri Adrian Porumboiu, cea care, anul trecut şcolar, a pierdut, după 12 ani consecutivi, distribuirea produselor de panificaţie în favoarea unei asocieri de două firme din judeţul Suceava.

"Societatea Ilvas SA Vaslui este singura care s-a înscris anul acesta la licitaţia organizată pe SEAP şi, în urma analizei ofertei şi a documentelor solicitate prin caietul de sarcini, a fost declarată câştigătoare. Contractele au fost semnate şi, din punctul nostru de vedere, nu ar trebui să existe probleme, aşa cum s-a întâmplat în anul şcolar anterior, atunci când distribuţia produselor de panificaţie s-a făcut de către acea asociere de firme din Suceava”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX administratorul public al judeţului Vaslui, Valeriu Caragaţă.

Firma câştigătoare a licitaţiei din cadrul programului "Laptele şi cornul” urmează să primească de la Consiliul Judeţean Vaslui, în acest sens, suma totală de 9,3 milioane lei. Practic, cuantumul celor două produse se ridică la 1,07 lei pe zi pentru fiecare elev. În total, pe parcursul anului şcolar, cei 50.454 elevi din judeţul Vaslui vor primi 173 de pacheţele cu produse lactate şi de panificaţie sau derivate din acestea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici