Vasluian acuzat că şi-a ucis un coleg de serviciu, înjunghiindu-l cu un briceag în inimă, arestat

Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Huşi, a fost arestat preventiv joi, fiind acuzat că şi-a ucis un coleg de serviciu, înjunghiindu-l cu un briceag în inimă, în urma unui conflict izbucnit între cei doi din cauza unei tinere, colegă cu aceştia.

165 afișări
Imaginea articolului Vasluian acuzat că şi-a ucis un coleg de serviciu, înjunghiindu-l cu un briceag în inimă, arestat

Vasluian acuzat că şi-a ucis un coleg de serviciu, înjunghiindu-l cu un briceag în inimă, arestat

Potrivit cercetărilor făcute de procurorul de caz, crima a avut loc imediat după ce bărbaţii au ieşit de la serviciu, în faţa fabricii de încălţăminte unde aceştia lucrau de mai mulţi ani.

În urma unor altercaţii din timpul programului de lucru legate de relaţia pe care bărbatul ucis, în vârstă de 31 de ani, o avea cu o colegă de serviciu, acesta a mers la maşina agresorului, pe care l-a lovit cu pumnii prin portiera deschisă.

În momentul în care a vrut să-l tragă afară din autoturism, susţin anchetatorii, bărbatul de 39 de ani a scos un briceag dintr-o sacoşă, cu care şi-a înjunghiat colegul. Ulterior, cei doi s-au alergat de două ori în jurul maşinii, iar alţi doi colegi aflaţi în autoturism au constatat că victimei îi curge sânge şi au vrut să cheme o ambulanţă, fiind însă refuzaţi de bărbatul înjunghiat.

”După încheierea conflictului, victima a ajuns până la autoturismul său, moment în care a sunat singur la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor medical. Transportat la Spitalul municipal Huşi, tânărul de 31 de ani a murit în urma unui şoc hemoragic, în condiţiile în care i-a fost atinsă inima cu lama briceagului. În consecinţă, s-a întocmit dosar penal pentru omor pe numele bărbatului de 39 de ani”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX procurorul de caz Alice Ruja.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, autorul crimei a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Vaslui au admis propunerea şi au emis, joi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului de 39 de ani, pentru omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici