VIDEO  Vedetă pe TikTok la 85 de ani: o bunică supravieţuitoare la Auschwitz a făcut milioane de vizualizări

Tova Friedman este o supravieţuitorul de la Auschwitz care vorbeşte despre Holocaust pe TikTok.

390 afișări
Imaginea articolului Vedetă pe TikTok la 85 de ani: o bunică supravieţuitoare la Auschwitz a făcut milioane de vizualizări

Vedetă pe TikTok la 85 de ani: o bunică supravieţuitoare la Auschwitz şi-a arătat numărul tatuat pe braţ

Tova Friedman are 85 de ani, este o supravieţuitoare a Holocaustului şi a devenit o vedetă TikTok datorită nepotului ei de 17 ani.

Din sufrageria casei sale din Morristown, New Jersey, băiatul, Aron Goodman, înregistrează scurte videoclipuri în care bunica sa îşi povesteşte experienţa în lagărul de exterminare german din Auschwitz, Polonia, şi anecdote din viaţă, înainte de deportare.

Şi-a arătat numărul tatuat pe braţ

Tova avea doar 6 ani pe atunci. Videoclipurile au avut până acum 75 de milioane de accesări, din septembrie 2021, când a început „experimentul social”.

Cifrele au determinat-o pe doamna Friedman să continue şi să explice cât de important este „acest mijloc (TikTok) să spună şi să transmită mai departe atrocităţile Holocaustului”.

În faţa unor copii cărora nu citesc, nu le place să meargă la şcoală, nu ascultă lecţiile, a spus Tova, „aici, în schimb, pot învăţa ceva”.

Cel mai vizionat videoclip a fost cel „în care bunica a arătat numărul tatuat pe braţ”, a explicat Aron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici