Vergu: Firma va returna cei 12.000 de lei, proiectul va continua

Melania Vergu susţine că nu a ştiut că nu sunt eligibile cheltuielile legate de deplasarea în Austria a secretarei proiectului derulat de Edu Tim şi că a "omis" că plata chiriei sediului firmei fiului ei nu este inclusă în program, cei 12.000 de lei urmând să fie returnaţi în urma deciziei AMPOSDRU.

22 afișări
Imaginea articolului Vergu: Firma va returna cei 12.000 de lei, proiectul va continua

Vergu: Firma va returna cei 12.000 de lei, proiectul va continua (Imagine: Mihai Mitrea/Mediafax Foto)

"Sigur că firma va plăti aceşti bani. Este o greşeală. Nu am ştiut că secretara proiectului nu poate face parte din delegaţia care a efectuat o vizită de studiu în Austria. La fel am omis faptul că sediul puctului de lucru din Bulevardul Aviatorilor nu a fost prins în proiect", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Melania Vergu.

Potrivit acesteia, aceste probleme vor fi remediate şi proiectul va continua.

AMPOSDRU a anunţat că a constatat nereguli cu privire la modul în care s-au cheltuit aproximativ 12.000 de lei în cadrul proiectului derulat de Edu Tim, între care şi chiria sediului firmei fiului Melaniei Vergu din Bulevardul Aviatorilor, comisia de control stabilind că banii urmează să fie recuperaţi.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici