Verificări la cabinetul de avocatură al soţiei primarului din Cluj-Napoca. Monica Apostu, dusă la DNA Cluj pentru audieri

Procurorii DNA fac, miercuri după-amiază, verificări la cabinetul de avocatură al soţiei primarului din Cluj-Napoca, Monica Apostu, afirmă surse judiciare.

1205 afișări
Imaginea articolului Verificări la cabinetul de avocatură al soţiei primarului din Cluj-Napoca. Monica Apostu, dusă la DNA Cluj pentru audieri

Verificări la cabinetul de avocatură al soţiei primarului din Cluj-Napoca (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, la biroul Monicăi Apostu, soţia primarului din Cluj-Napoca, se află procurori anticorupţie care verifică documente şi calculatoare.

Monica Apostu are un cabinet de avocatură în centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea Palatului de Justiţie.

Soţia primarului din Cluj-Napoca, avocatul Monica Apostu, a fost dusă miercuri după-amiază la sediul DNA Cluj pentru audieri, afirmă surse judiciare.

Monica Apostu nu a făcut declaraţii la sosirea la sediul DNA.

Mai multe percheziţii au avut loc, miercuri, la locuinţa primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, care se afla la domiciliu. Pecheziţiile la locuinţa primarului Sorin Apostu au avut loc după ce acţiuni similare au fost făcute miercuri dimineaţă şi la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

Ulterior, edilul a plecat de la locuinţa sa la volanul unui autoturism, însoţit de un alt bărbat.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu (PDL), a ajuns apoi la sediul Primăriei, dar nu a intrat în instituţie pe uşa principală, ci a mers prin clădirea Centrului de Informare Cetăţenească, după care a intrat în biroul lui, însoţit de anchetatori. Primarul nu a făcut declaraţii, iar accesul jurnaliştilor în zona biroului lui Apostu este restricţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici