Veşti bune de la Arad: O pacientă de 97 de ani s-a vindecat de coronavirus, după opt zile de la internare

  • Pacienta de 97 de ani provenea dintr-un cămin pentru vârstnici
  • Au fost externate marţi, în total, şase persoane
  • Medicii arădeni susţin că vindecarea pacientei de 97 de ani este o reuşită excepţională din punct de vedere medical
545 afișări
Imaginea articolului Veşti bune de la Arad: O pacientă de 97 de ani s-a vindecat de coronavirus, după opt zile de la internare

Sursa foto: Mediafaxfoto

O pacientă în vârstă de 97 de ani s-a vindecat de COVID după 8 zile de spitalizare la Secţia Clinică Pneumonologie II Arad, aceasta provenind de la un cămin pentru persoane vârstnice.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad transmis, marţi, în cursul zilei au fost externaţi, în total, şase pacienţi după ce testele II şi III au ieşit negative.

”Veşti bune de pe Secţia Clinică Pneumologie II. Şase dintre pacienţii proveniţi de la un cămin pentru persoane vârstnice, din Arad, au fost externaţi, vindecaţi de COVID-19 după ce testele II şi III efectuate la interval de 24 de ore au ieşit negative. Printre pacienţii externaţi se numără o doamnă de 97 de ani, care a reuşit să învingă acest virus, deosebit de contagios”, se arată în comunicat.

Medicul şef al Secţiei Clinică Pneumologie II, Dana Olar, a declarat că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat şi cu alte afecţiuni medicale, ”este o reuşită excepţională din punct de vedere medical”.

”Îi felicit pe toţi seniorii care au fost internaţi la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă şi totodată, mulţumesc echipei medicale, care a fost şi este alături de pacient”, spus Olar.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici