Veşti bune pentru apicultori: APIA anunţă că primeşte cereri de intenţie pentru accesarea Programul Naţional Apicol

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primeşte Cereri de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol (PNA).

252 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru apicultori: APIA anunţă că primeşte cereri de intenţie pentru accesarea Programul Naţional Apicol

Veşti bune pentru apicultori: APIA anunţă că primeşte cereri de intenţie pentru accesarea Programul Naţional Apicol

Potrivit reprezentanţilor APIA este vorba despre cereri depuse de „formele asociative apicole legal constituite care solicită sprijin pentru măsura A -Asistenţă tehnică pentru apicultori şi organizaţiile de apicultori, şi de către apicultori pentru acţiunile C.4. -Achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie – remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără autopropulsie de încărcare–descărcare a stupilor în pastoral, respectiv D.3. -Achiziţionarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare”.

Cererile şi documentele necesare pot fi scanate/fotografiate şi transmise la APIA prin intermediul mijloacelor electronice la adresa de e-mail a Centrului Judeţean/Centrului Municipiului Bucureşti sau pot fi depuse la registratura centrelor APIA.

Cererile de plată se vor depune până la termenul limită de 31 iulie 2021.

Valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul Naţional Apicol este de 51.128 mii lei.

Program Naţional Apicol pentru perioada 2020 – 2022 are drept scop îmbunătăţirea producţiei şi comercializării produselor apicole prin acordarea apicultorilor de sprijin financiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici