Veşti bune. Rata de infectare în Bucureşti continuă să scadă

  • Rata de infectare în Bucureşti a coborât duminică sub 11 la mia de locuitori, pentru a doua zi la rând.
  • Rata de infectare a început să scadă pe 23 octombrie, de la 16,53 la mie.
3548 afișări
Imaginea articolului Veşti bune. Rata de infectare în Bucureşti continuă să scadă

Incidenţa anunţată de către DSP pentru duminică este 10,13 la mia de locuitori, faţă de 10,8 cât era sâmbătă şi de vineri şi 11,61 vineri.

În 10 octombrie, rata de infectare era de 13,6 în Capitală, iar de atunci a continuat să crească.

Cea mai mare incidenţă s-a înregistrat pe 22 octombrie, când a fost 16,54 la mie.

Conform bilanţului provizoriu, puţin peste 5.000 de cazuri noi de COVID-19 au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore, potrivit raportării provizorii de duminică. Au fost înregistrate şi 273 de decese, dintre care 10 sunt anterioare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici