Epidemia COVID. Veşti bune, se redeschid locurile de picnic şi cele pentru jocuri într-un oraş din România

  • Locurile de picnic, dar şi cele pentru jocurile colective şi de societate, se redeschid în Braşov.
  • Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a decis că, începând de vineri, se redeschid locurile special amenajate pentru activităţile de picnic
  • Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Braşov este semnată de primarul George Scripcaru
555 afișări
Imaginea articolului Epidemia COVID. Veşti bune, se redeschid locurile de picnic şi cele pentru jocuri într-un oraş din România

Pandemia COVID. Veşti bune, se redeschid locurile de picnic şi pentru jocurile colective şi de societate într-un oraş din România

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a decis că, începând de vineri, se redeschid locurile special amenajate pentru activităţile de picnic, dar şi cele pentru jocurile colective şi de societate din spaţiile publice de relaxare din oraş.

Redeschiderea are loc cu respectarea normelor de igienă privind distanţarea socială şi prevenirea infectării cu virusul Sars COV-2.

Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Braşov este semnată de primarul George Scripcaru, în calitate de preşedinte al comitetului.

Braşov implementase măsurile de restricţie din cauza pandemiei de coronavirus dar în urma reducerilor cazurilor din judeţ s-a decis ridicarea acestor restricţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici