Veteranul care a strâns zeci de milioane de lire sterline pentru medici, spitalizat cu Covid-19

  • Veteranulul de 100 de ani din Marea Britanie care a strâns zeci de milioane de lire sterline printr-o campanie inedită pentru medici a fost spitalizat cu Covid-19.
  • Moore a fost dus la spital duminică din cauza problemelor respiratorii, după ce în ultimele săptămâni a fost tratat pentru pneumonie. Fiica acestuia a spus că bărbatul nu este în terapie intensivă.
  • Moore a devenit o celebritate naţională după ce a strâns aproape 33 de milioane de lire sterline, scrie CNN.
1033 afișări
Imaginea articolului Veteranul care a strâns zeci de milioane de lire sterline pentru medici, spitalizat cu Covid-19

Veteranulul de 100 de ani din Marea Britanie care a strâns zeci de milioane de lire sterline printr-o campanie inedită pentru medici a fost spitalizat cu Covid-19.

Tom Moore, veteran de război care a strâns zeci de milioane de lire sterline pentru medici mergând în jurul casei sale, a fost internat în spital cu Covid-19 şi pneumonie, a scris fiica sa, Hannah, duminică pe Twitter.

Moore a fost dus la spital duminică din cauza problemelor respiratorii, după ce în ultimele săptămâni a fost tratat pentru pneumonie. Fiica acestuia a spus că bărbatul nu este în terapie intensivă.

„Asistenţa medicală pe care a primit-o în ultimele săptămâni a fost remarcabilă şi ştim că personalul minunat de la spitalul Bedford va face tot posibilul pentru a-l vindeca şi sperăm să se întoarcă acasă cât mai curând posibil", a spus ea.

Moore a devenit o celebritate naţională după ce a strâns aproape 33 de milioane de lire sterline, scrie CNN.

Veteranul a strâns banii mergând în jurul casei sale, făcând, cu ajutorul unui cadru premergător, sute de ture de grădină. Obiectivul său iniţial era să strângă 1.000 de lire sterline, dar a adunat zeci de milioane de lire sterline.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
veteran,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici